GADOIY IJODINING O‘RGANILISHI - Askarova, Zebiniso Akbar qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada XV asrning yetuk ijodkorlaridan biri Mavlono Gadoiy hayoti va merosining o‘rganilishi aks etadi. Gadoiy ijodini oʻrgangan olimlar haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan. Gadoiy taxallusining qo‘llanilish sabablari yoritilgan.