“TUSHDA KECHGAN UMRLAR” ASARIDA “DAHSHAT”NING NAMOYON BO‘LISHI - Jalilova, Munavvar (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada “Tushda kechgan umrlar” asarida “dahshat”ning namoyon bo‘lishi, qahramonlar hayoti va ruhiyatidagi qo‘rquv haqida fikr yuritiladi. Asardagi dahshatli voqealar tahlil qilinadi, bosh qahramonlarning dunyosidagi dahshat nima ekanligi haqida mulohaza yuritiladi.