O‘QITISH JARAYONIDA METODIK VOSITALARDAN FOYDALANISH - Bavbekova , Aynura Kungradbayevna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada "Ta’limning metodlari va vositalari" xususida so‘z yuritilib, metodlarning amaliy ahamiyati, turlari, qo‘llanish usullari va vositalari haqida ma’lumotlar berilgan. Metodlarning amaliy ahamiyati atroflicha muhokama qilingan.