NORMAL TAQSIMOT VA UNING TADBIQLARI - Ismatov , Utkir Rustamovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada ko‘plab sohalarda keng qo‘llaniladigan normal taqsimot qonuni o‘rganilgan va normal taqsimot qonunidan foydalanib amaliy masalalar yechilgan.