UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK MONITORING VA UNDAN FOYDALANISH - Husanov , Farrux Oltinboyevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada “pedagogik monitoring” kontseptsiyasi atroflicha yoritilib uning uzluksiz ta’lim tizimida foydalanish samaradorligiga baho berilgan. Shuningdek monitoring va diagnostika o‘rtasidagi o‘xshashliklar hamda farqlar ko‘rsatib berilgan.