BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH DARAJALARI - Husanov , F.O (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish va uning mezonlarini ishlab chiqish to‘g‘risida so‘z boradi.