BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY-PROFESSIONAL KOMPETENSIYASINI MONITORING QILISH MODELI - Husanov, F.O (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy-professional kompetensiyalarni monitoring qilish modelining samarali asoslari haqida fikr yuritilgan.