BO‘LAJAK O‘QITUVCHILAR RUHIY SALOMATLIGI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK OMILLARINING O‘RGANILISHI - Nuriddinov , Rasuljon Samitjon o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
maqolada bo‘lajak o‘qituvchilar ruhiy salomatligi tushunchasi, ruhiy salomatlikni taminlovchi ijtimoiy-psixologik omillar, ko‘rsatkichlari, muammolari bayon etilgan.