UYQUSIZLIK KASALLIKLARINI DAVOLASHDA ISHLATILADIGAN SINTETIK DORI VOSITALARNING KIMYOVIY TARKIBI Xojimatov Maqsadjon Mo‘ydinovich - Xojimatov, Maqsadjon Mo‘ydinovich; Jalilova , Sevara Tavakkaljon qizi; Jalilov , Boburbek Abduraxim o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada zamonaviy uyqusizlik kasalliklarini davolashda ishlatiladigon sintetik dori vositalarning preparatlarining kimyoviy tarkibi va strukturalari, toksikologiyasi, o‘rganildi va taxlil qilindi.