ELEKTRON O‘QUV ADABIYOTLARI ISHLAB CHIQISHNING ISTIQBOLLI YO‘NALISHLARI - Xusanboyeva , Tursunoy Maxammadqasimdjanovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Yangi axborot kommunikatsiyalar texnologiyalaridan to‘laqonli foydalanish asosida mutaxassislarni tayyorlash ta’lim sohasida kompyutеr tеxnikasi va axborot tarmoqlarini ishlatishni ko‘zda tutadi. O‘quv jarayoni pеdagogik hamda zamonaviy kompyutеr tеxnologiyalari uyg‘unligi yordamida amalga oshirilishi kеrak.