САМАРҚАНД ВИЛОЯТИДА ЎСИМЛИКХЎР ҚАНДАЛАЛАРНИНГ ТУРЛАР ХИЛМА–ХИЛЛИГИ ВА УЛАРНИНГ ТАРҚАЛИШИ - Назарова, Б. В; Ибрагимов, Қ. С; Қўчқоров, А. Ҳ; Эргашева, Х (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада Самарқанд вилояти ҳудудида ўсимликхўр қандалаларнинг турлар таркиби, тарқалиши ва зичлигини ўрганиш бўйича ҳамда мавсум мобайнида олиб борилган кузатишларимизнинг натижалари, бир қанча хўжаликларнинг пахта далаларида ва такрорий экинларда учрайдиган сўқир қандалаларнинг учраш даражаси келтирилган.