DEVELOPMENT PROSPECTS OF GASTRONOMIC TOURISM IN THE REPUBLIC OF UZBEKISTAN
Keywords:
gastrotourism, agrotourism, urban tourism, gastronomic tourism association.Abstract
Gastronomic tourism, or culinary tourism: is one of the main types of tourism, the main goal of which is to familiarize tourists with the national cuisine and food culture of that country during their trip to a certain country.
References
Makhmudova, A. (2018). Ensuring the competitiveness of the scientific approaches of eco-tourism a case of Uzbekistan.South Asian Journal of Marketing & Management Research,8(11), 33-41.
Makhmudova, A. (2020). Organizational and economic reasons preventing the development of ecological tourism in Uzbekistan.Journal of Advanced Research in Dynamical and Control Systems,12(6), 1217-1220.
Махмудова, А. П. (2017). ФАКТОРЫ ПОВЫШЕНИЯ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ АГРОПРОМЫШЛЕННОЙ ПРОДУКЦИИ. InИнновационное развитие современной науки: проблемы, закономерности, перспективы(pp. 123-125).
Эркаева, Г. П. (2013). Научно-методические подходы к разработке стратегии комплексного развития южного региона Узбекистана.GISAP. Economics, jurisprudence and management, (2), 46-49.
Хамидов, О. Р. (2019). Разработка нейросетевой модели для диагностики состояния локомотивного асинхронного электродвигателя.Известия Петербургского университета путей сообщения,16(4).
Грищенко, А. В.,& Хамидов, О. Р. (2018). Оценка технического состояния локомотивных асинхронных тяговых электродвигателей с использованием нейронных сетей.Транспорт Российской Федерации. Журнал о науке, практике, экономике, (6 (79)), 19-22.