QO‘QON SHAHAR MADANIYAT MUASSASALARI FAOLIYATIGA BIR NAZAR - Qodirov , Muhsinjon Muhtorjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqolada Qo‘qon shahrida faoliyat olib borayotgan madaniyat muassasalari, ularning tarixi, tuzilishi va bugungi kundagi ahvoli haqida ma’lumotlar izohlab berilgan.