MAHALLIY SOYA NAVLARINING BIOKIMYOVIY JARAYONLARIGA FUSARIUM OXYSPORUM FITOPOTOGEN ZAMBURUG‘I TA’SIRINI O‘RGANISH - Mamadaliyeva, Nodira; Eshchanova , Dilzoda (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Mazkur maqolada yurtimizda ekilayotgan dukkakli don ekinlari orasida soya oʻsimligi va unga turli xil zamburug‘larning ta’siri o‘rganilganligi haqida so‘z boradi