XALQARO BAHOLASH DASTURLARINING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - Mirzayeva, F.O.; Xoshimov , Shoxruxbek Muzaffarovich (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Mamlakatimiz innovatsion taraqqiyot yo‘lida shiddat bilan rivojlanib borayotgan bir davrda kelajagimiz davomchilari bo‘lgan yoshlarning bilim,ko‘nikma va malakalarini, kompetentsiyalarini, ijodiy g‘oyalari va ijodkorligini shakllantirish, hamda ilg‘or horijiy tajribalar, xalqaro mezon va talablar asosida baholash tizimini takomillashtirish, shu yo‘lda xalqaro tajribalarni o‘rganish,mavjud tizimni har tomonlama qiyosiy tahlil qilish muhim ahamiyatga egadir.