ENERGIYA TEJAMKOR BINOLARNI LOYIHALASHNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI - Miralimov, M.M; Xasanov, B.B; Qushaqova , Sh.Q (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu tezisda barpo etilayotgan binolarni energiya tejamkorligini oshirish va oqilona foydalanish yo‘llari va tafsilotlari yoritilgan va bu borada O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan ishlar keltirilgan.