MOTIVATSION METOD USULLARINI QO‘LLANILISHINING ILMIY NAZARIY ASOSLARI - Madaminova, Nargizaxon (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ma’lumki, xorijiy tillarni o‘qitishda talabalarning o‘rganilyotgan tilga nisbatan qiziqishini oshirish hamda innovatsion pedagog texnologiyalardan foydalanish o‘rganilyotgan tilga nisbatan motivatsiyon kompetentligini shakllantrish muhim vosita sanaladi. Ushbu maqolada bugungi kunda yoshlarning talabidan kelib chiqqan holda yangi motivatsiyon metod usullarni olib borish shuningdek, samarali dars soatlarini tashkil qilish xususida so‘z boradi.