YOSHLАR MА’NАVIYATI VА TА’LIM-TАRBIYASIDА TASAVVUF TARIQATI YO‘NALISHLARI VA NAQSHBANDIYA TARIQATINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Sattorov, Xabib (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Mazkur maqolada Tasavvuf tushunchasi, uning mohiyati, tariqat yo‘nalishlari o‘rganilgan. Shuningdek, Naqshbandiya tariqati va uning o‘ziga xos jihatlari ochib berilgan. Bundan tashqari, maqolada “komillik” tushunchasining tasavvuf tariqatlaridagi ahamiyati qiyosiy tahlil etilgan. Yoshlar ma’naviyatini yuksaltirishga qaratilgan fikr va mulahazalar yuritilgan.