ЖАМИЯТДА КAМ ҚAВAТЛИ ЭНЕРГИЯ СAМAРAДОР ТУРAР-ЖОЙ БИНОЛAР ҚУРИШДA БИР ЖИНСЛИ БЎЛМAГAН ГAЗОБЛОК ДЕВОР КОНСТРУКЦИЯСИНИ ҚЎЛЛAШНИ ТAДБИҚ ЭТИШ - Зиявиддинов, Дилшод Орзиқул ўғли; Қурбонов, Жаҳонгир . (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ушбу мақолада кам қаватли турар-жой биноларини энергия самарадорлигини ошириш масалалари келтириб ўтилган.