KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARI NUTQ NUQSONLARINI BARTARAF ETISHDA MUHIM OMIL SIFATIDA - Abduvaitova, Ozoda Omon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqolada nutq nuqsonlarini bartaraf etishda kompyuter texnologiyalaridan foydalanish, multimedia vositalarini logopedik mashgulotlarda qo‘llash, logoped xonasini zamonaviy kompyuter texnologiyalari bilan jihozlash, kompyuter texnologiyalaridan foydalanishning nutq nuqsonlarni bartaraf etishga tasiri ifodalangan.