OLMA NAVLARINI NAV TAVSIFINI O‘RGANISH ASOSIDA TAXLIL ETISH - Axmadjonov, Avazbek Akmaljon o‘g‘li; Ibragimov , Odiljon Olimjonovich; Idrisov, Xusanjon Abdujabborovich (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqolada olmaning maxalliy navlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, ularning nav tavsifi o‘rganilgan va shu asosda tahlil etilgan