ERTAPISHAR KARTOSHKA NAVLARINI OZIQ ELEMENTLARGA BO‘LGAN MUNOSABATI - Ochilov , Burhonjon Ahmad o‘g‘li; Mahammadjonova , O‘g‘iloy Madaminjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqolamizda ertapishar kartoshka navlarini oziq elementlarga bo‘lgan munosabatini o‘rganish bilan bir qatorda 20 %i N, P, K ning qolgan yillik me’yorida solinishi, kartoshka xosilini belgilaydigan asosiy elementlaridan biri tupdagi poyalar soni ekanligi hamda urug‘chiligi bayon etilgan