BROKKLI KARAMINING XUSUSIYATLARI VA O‘ZBEKISTON SHAROITIDA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Solijonov , Shaxbozbek Zafarjon o‘g‘li; Abduraximov , Diyorbek Dilshodjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqolada brokkli karamining foydali xususiyatlari va yetishtirish texnologiyasi haqida ma’lumotlar berilgan. Maqoladan foydalanib brokkli karamidan yuqori va sifatli maxsulot yetishtirish to‘g‘risidagi bilimlarga ega bo‘lish mumkin.