АБУ БАКР ҲАДДОД ЗАБИДИЙ ҲАНАФИЙНИНГ ИЛМИЙ МЕРОСИ - Қосим , Абдулло Мирабзал ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ушбу мақолада ҳанафий мазҳабидаги шоҳ асарлардан бири бўлмиш “Мухтасарул Қудурий” асарининг машҳур икки шарҳи ҳисобланган “Сирожул ваҳҳож” ҳамда “Жавҳаратун наййира” асарлари муаллифи Абу Бакр ибн Алий Ҳаддод Забидий Ҳанафийнинг илмий мероси, ёзган асарлари ҳақида сўз юритилади.