МЕХНАТСЕВАР ХАЛКИМИЗНИНГ УЧМАС ХИЗМАТИ, ТОШКЕНТЛИК “ДУГЛАС”НИНГ ШАНЛИ ТАРИХИ - Каххоров, Акмал Боходур угли (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ушбу макола иккинчи жахон уруши даврида Узбекистон худудига эвакуация килинган авиа заводнинг, ва у ерда хизмат олиб борган мехнаткаш, самимий халкимизнинг галабага кушган хиссаси йоритиб берилган.