ELEMENTAR MATEMATIKADA ANTISIMMETRIK KO‘PHADLAR - Ummatova , Mahbuba Axmedovna; Rahmonova , Olimaxon Oxunjonovna (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Algebra va sonlar nazariyasi kursining ko‘phadlar nazariyasi bo‘limida simmetrik ko‘phadlar bilan, ya’ni, ixtiyoriy ikkita o‘zgaruvchisining o‘rnini almashtirganimizda o‘zgarmaydigan ko‘phadlar bilan yetarlicha tanishtirilib, simmetrik ko‘phadlar haqidagi asosiy teorema va uning ko‘plab tatbiqlari o‘rganiladi.