ARCGIS DASTURI YORDAMIDA DEHQON XO‘JALIKLARINING RAQAMLI KARTASINI YARATISH - Mengliyeva, Mahfuza Norali qizi; Mahmudov , Ulug‘bek (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqolada dehqon xo‘jaliklarining kartasini yaratish usullarini bajarishda GIS texnologiyalaridan keng ko‘lamda foydalanish yo‘lga qo‘yilgan.