БАЪЗИ КЕТМА - КЕТЛИКЛАР ЙИҒИНДИСИНИ АЖОЙИБ ЛИМИТЛАР ЁРДАМИДА АНИҚЛАШНИНГ БИР ИННОВАЦИОН УСУЛИ - Қўшмуротова , Нуржахон Ибодиллаевна (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ушбу маърузада ажойиб лимитларни бевосита татбиқ этиш ёрдамида кўринишда йиғиндини ҳисоблашни осонлаштирувчи теорема келтирилади ва унга оид масалаларнинг ечимлари аниқланади. Бунинг учун қуйидаги теоремани исботсиз келтирайлик