ХАЛҚАРО МУНОСАБАТЛАРДА ШАКИЛЛАНГАН САВДОНИНГ ЗАМОНАВИЙ ШАКЛЛАРИ ВА УСУЛЛАРИ - Мамедов, Шерзод Шарипович (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
мақолада халқаро савдо муносабатлари ва халқаро механизмлар, улар ташкил этилишининг тарихий асослари, ҳуқуқий мақоми, амалий аҳамияти, халқаро савдо шакллари ва усуллари ҳақида фикрлар баён этилган.