SANOAT-4.0 DASTURI ORQALI AGROBIZNES KORXONALARIDA SIFAT MENEJMENTINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LNALISHI - Tillayeva, Muhayyo Abdumutalibjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Maqolada Agrobiznes korxonalarida EQMS (Enterprise Quality Management Software) - korxona sifatini boshqarish dasturini qo‘llash tartibi tasniflandi hamda dasturni qo‘llash natijasida kutiladigan ijobiy tendentsiyalar asoslandi. Shuningdek, sifat menejmentini agrobiznes korxonalarida ahamiyati va muammolari aniqlanib, xulosalar keltirilgan.