KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK SUB’EKTLARINING MOLIYAVIY RESURSLARINI BOSHQARISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Obidov, Mashhad Ismoiljon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Kichik biznes subyektlarini moliyaviy qo‘llab-quvvatlashning manbalaridan biri bu - xalqaro moliya tashkilotlari va chet el banklari tomonidan ajratilayotgan mablag‘lar hisobidan ochilayotgan kredit liniyalari hisoblanadi. Respublikamiz iqtisodiyotida amalga oshirilayotgan tarkibiy o‘zgarishlar yirik sarmoyalarni talab qiladi. Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik sub’ektlarining moliaviy resurslarini boshqarish tizimini takomillashtirish haqida ma’lumotlar berilgan.