МАТЕРИАЛИ ПОЛИМЕРИИ КОМПОЗИТИ БАРОИ АРМАХТИЗМИ КОНСТРУКЦИЯХОИ ОХАНБЕТОНЙ ИСТИФОДА МЕШАВАД - Курбонов , Ҷаҳонгир Комилчонович (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Дар мақола маводи полимерии композитии нахи карбон, ки дар арматураи конструкцияҳои оҳану бетонӣ истифода мешаванд, таҳлил карда мешавад. Хусусиятҳои истифодаи нахи карбон. Хусусиятҳои техникӣ ва афзалиятҳои истифода дар сохтмон оварда шудаанд.