ISAJON SULTONNING “ALISHER NAVOIY“ ROMANIDA MOHIRONA TASVIR. (PEYZAJ HAQIDA) - Davronova, Surayyo Abdurahmon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqola Isajon Sultonning“ Alisher Navoiy“ romani tahlilga bag‘ishlangan. Asarda syujetning tarkibi qismlaridan peyzajga to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek yozuvchining mahorati haqida so‘z boradi.