ASALARILARNING NOZEMATOZI - Azimova , Dilafruz Ismoilovna (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Maqolada asalarichilik xo‘jaliklarida keng tarqalgan asalarilarning nozematoz kasalligi epizootologiyasi, etiologiyasi, patogenezi, laborator tashhislash usullari, oldini olish tadbirlari yoritilgan.