XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA INTEGRATIV METOD USULLARI - Madaminova, Nargizaxon (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Xorijiy tillarni o‘qitishda talabalarning o‘rganilyotgan tilga nisbatan qiziqishini oshirish hamda innovatsiyon pedagog texnologiyalardan foydalanish muhim vositalardan biridir. Ushbu maqolada bugungi kunda yoshlarning talabidan kelib chiqqan holda integrativ metodlardan foydalanib dars soatarini tashkil qilish xususida so‘z boradi.