БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМ МАГИСТРЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШ ТИЗИМИНИНГ ДИНАМИК МОДЕЛИНИ ЖОРИЙ ЭТИШДА ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Йўлдошев, Рустам Элмуродович (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Мазкур мақолада бошланғич таълим магистрларини тайёрлаш тизими динамик моделининг тузилмавий компонентларига кирувчи таълим технологиялари ва модулли таълим тамойилларига доир тажрибалар тахлил қилинган.