TALABALAR KASBIY SHAKLLANISH JARAYONINING ASOSIY PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Saypillayeva, Gulyora G‘ayrat qizi (INTERNATIONAL CONFERENCE DEDICATED TO THE ROLE AND IMPORTANCE OF INNOVATIVE EDUCATION IN THE 21ST CENTURY, 2022)
Ushbu maqolada talabalar kasbiy shakllanish jarayonining asosiy psixologik muammolari amaliy va nazariy jihatdan tahlil qilingan. Kasbiy shakllanish jarayoniga ta’sir etuvchi omillar haqida ma’lumot berilgan.